Politica de retur

Prima pagină » Politica de retur

Clientul are dreptul de a notifica in scris Decstyle Luxury SRL, detinatorul site-ului www.Cadomag.ro, ca renunță la cumpararea produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. returnarea produsului cumpărat se face in ambalajul original, cu toate accesoriile și fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură, CLIENTUL SUPORTÂND CHELTUIELILE DE LIVRARE conform legilor romanesti. Returnarea se poate face doar pentru produsele noi ce nu au suferit nici un fel de modificari, si care includ toate accesoriile si ambalaje originale. Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE chilotii, lenjeriile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc. Daca optati pentru expedierea unui alt produs in schimbul produsului returnat, costul expedierii acestui produs către dumneavoastră va fi 16 LEI, suma pe care va trebui sa o achitati. In cazul in care achizitionarea produselor contine o reducere comerciala de tip VOUCHER cadou aceasta va fi anulata cu ocazia unui retur total sau partial.

Adresa de returnare este: S.C. decstyle luxury SRL Strada Mesterul Manole nr 2, bl.d9, sc1, ap 1, Sector 3, Bucuresti.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, in contul IBAN personal. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 14 de zile de la receptionarea acestora, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Decstyle Luxury SRL

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Politica de returnare este conforma Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping