Principiile prelucrării datelor cu caracter personal.

Compania „SC Cadomag media SRL, Nr. Reg. Com.: J40/4147/2020 , CIF/CUI: 42428020”, operatorul acestui magazin online, declară că toate datele personale (mai departe, „date”) sunt considerate strict confidențiale şi sunt tratate in conformitate cu legile in vigoare in domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. In consecință, acordăm cea mai mare atenție datelor personale și protecției acestora. In cadrul acestor Principii ale prelucrării datelor cu caracter personal („Principii”), dorim să vă informăm ce date personale colectăm despre dumneavoastră și cum le folosim in continuare.

1.1.  Categorii de date cu caracter personal

Colectăm informații diverse, in funcție de ce servicii din oferta noastră alegeți să utilizați.

In cazul in care cumpărați de la noi, colectăm:

a) Numele și datele de contact. Numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, adresa de facturare, numărul de telefon și detaliile bancare privind facturarea.

b) Datele care apar pe durata existenței contractului – produsele achiziționate, segmentul clientului, volumul serviciilor prestate

c) Detalii din mesajele dintre Cadomag și client

d) Inregistrările camerelor de luat vederi din spațiile Cadomag

e) Inregistrări despre comportamentul pe paginile Web administrate de Cadomag

 

1.2.  Scopul prelucrării datelor cu caracter personal:

Furnizarea de servicii şi imbunătățirea acestora. Pentru a putea presta și imbunătăți serviciile oferite spre satisfacția dvs., procesăm datele dvs. personale.

Mai exact, acestea includ:

– Procesarea comenzilor de produse sau servicii, comandate fie prin pagina noastră Web, fie prin linia telefonică pentru clienți. Aici, motivul juridic este că datele sunt indispensabile pentru executarea contractului de cumpărare, iar unele informații sunt indispensabile pentru indeplinirea obligațiilor legale (de exemplu, documentele contabile).

– Notificarea privind disponibilitatea produselor. In cazul in care solicitați monitorizarea disponibilității unui articol, procesăm datele dvs. personale pe baza acordului dvs.

– Serviciul de asistență clienți. Pentru a oferi servicii clienților şi a elimina eventualele probleme in executarea contractului de vanzare, procesăm datele personale in baza necesității respectării acestor contracte.

– Comunicarea. Utilizăm datele colectate in scopul comunicării cu dvs. intr-un mod personalizat. De exemplu, vă putem contacta prin telefon, prin e-mail, SMS sau prin alte mijloace, pentru a vă reaminti că aveți produse in coșul de cumpărături on-line, pentru a vă ajuta să finalizați comanda, pentru a vă comunica starea curentă a cererii, a comenzii sau a reclamației dvs., pentru a obține informații suplimentare, dacă este cazul sau pentru a vă anunța că trebuie să acționați pentru a vă menține comanda in stare activă. In cazul in care cumpărați de la noi, procesăm aceste date din cauza unui interes legitim, ce decurge din interesul legitim al companiei Cadomag, așa cum este descris mai sus.

– Imbunătățirea serviciilor. Folosim datele pentru imbunătățirea continuă a serviciilor și a sistemelor noastre, inclusiv pentru a adăuga funcții noi și, totodată, pentru a lua decizii informate, folosind analiza totală și business intelligence, toate bazate pe interesul nostru legitim, derivat din libertatea de afaceri și din nevoia de a imbunătăți serviciile prestate, pentru menținerea competitivității. Pentru a asigura protecția adecvată a drepturilor şi a intereselor dvs., vom folosi date personale anonimizate in vederea imbunătățirii serviciilor.

– Protecție, securitate și soluționarea disputelor. Putem prelucra datele și dintr-un interes legitim, care constă in a asigura protecția şi securitatea sistemelor și a clienților noștri, pentru prevenirea şi detectarea fraudelor, rezolvarea litigiilor şi implementarea acordurilor noastre , pe baza interesului legitim.

– Inregistrările camerelor de luat vederi. Cadomag amplasează camere de luat vederi in spațiile deținute, pentru a-și proteja interesele legitime. Spațiile unde sunt amplasate camere de luat vederi sunt intotdeauna marcate cu o avertizare.

– Oferte de marketing.

– Scrisoarea informativă trimisă prin e-mail (comunicări comerciale)

Vă trimitem comunicări comerciale referitoare la produse similare celor cumpărate.

Aveți intotdeauna posibilitatea de a refuza aceste comunicări comerciale, folosind link-ul pentru dezabonare din fiecare e-mail. Pentru dezabonare, puteți contacta, de asemenea, direct serviciul nostru clienți.

In cazul dezabonării de la mesajele comerciale, nu vom mai utiliza datele dvs. electronice de contact in aceste scopuri. Vom reincepe utilizarea acestora doar dacă vă inscrieți sau dacă le solicitați in mod expres.

Ofertele de marketing afișate pot fi selectate pe baza altor informații dobandite despre dvs. in decursul timpului, plecand de la informațiile de contact, de la informațiile demografice, de la produsele preferate şi de la datele privind utilizarea produselor și a paginii noastre Web (cookies, adresa IP, informații furnizate de browser-ul dvs., clicuri, mesajele comerciale afișate, produsele vizitate). Prelucrarea nu este complet automatizată, intrucat aceasta ar avea efecte juridice pentru dvs.

Dacă nu sunteți clientul nostru, procesăm datele pe baza acordului dvs.

Aveți dreptul să obiectați oricand şi gratuit față de o astfel de prelucrare. Datele de contact sunt furnizate la sfarșitul acestui document.

Prelucrarea cookie-urilor din paginile Web operate de Cadomag

In cazul in care activați cookies in browser, procesăm inregistrările comportamentului din cookies-urile plasate pe pagina Web operată de compania Cadomag, in scopul asigurării unei funcționalități mai bune a paginii Web Cadomag.ro și in scopurile reclamelor pe internet ale companiei Cadomag.   Puteți găsi mai multe informații intr-un capitol separat al acestui document.

 

1.3.  Transferul datelor personale către terți

Informațiile dvs. personale vor fi transmise unor terți sau vor fi intermediate altfel, numai in cazul in care este necesar pentru indeplinirea contractului de vanzare, pe baza unui interes legitim sau dacă v-ați exprimat in prealabil acordul.

a) filialelor și companiilor procesoare, pentru indeplinirea contractului de vanzare, in vederea executării proceselor și a practicilor interne

b) companiilor emitente de carduri de credit, furnizorilor de servicii de plată pentru procesarea plăților și băncilor, pe baza comenzii dvs., in vederea executării contractului de vanzare

c) companiilor de transport, in scopul livrării produselor sau a serviciilor comandate de dvs. și al soluționării reclamațiilor, inclusiv rezilierea contractului

d) terților, de exemplu procurorilor și tribunalelor, in scopul recuperării sau al incheierii oricărui contract cu dvs.;

e) autorităților publice (de exemplu, poliției)

In cazul in care un terț folosește datele in contextul interesului său legitim, administratorul nu iși asumă această responsabilitate. Acest proces este guvernat de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale companiilor și ale persoanelor respective.

2.1  Timpul de procesare

Procesăm și stocăm datele cu caracter personal pe o perioadă

a) absolut necesară pentru a asigura toate drepturile şi obligațiile care rezultă din contractul de vanzare, mai precis pe durata comenzii și a perioadei de garanție

b) timp de 1 an după sfarșitul perioadei de garanție, pentru rezolvarea posibilelor dispute

c) pe durata cat Cadomag, in calitate de administrator, este obligat să păstreze informațiile, in conformitate cu reglementările juridice generale.

Documentele contabile, de exemplu facturile emise de Cadomag, sunt arhivate conform legii, pe o perioadă de 10 ani de la emiterea acestora.

Acordul pentru notificarea privind disponibilitatea mărfurilor rămane in vigoare pe termenul disponibilității informațiilor trimise, dar nu mai mult de o perioadă de 1 an sau pană la revocarea acestuia.

Acordul privind ofertele de marketing este valabil timp de 4 ani sau pană la revocarea acestuia.

Inregistrările camerelor de luat vederi din spatiile Cadomag și din imediata imprejurime a clădirilor societății Cadomag sunt procesate pe o durată de 180 de zile de la data efectuării inregistrării CCTV.

In celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrării sau este dictat de reglementările privind protecția datelor personale.

a) In cazul in care procesăm datele dvs. personale, puteți solicita gratuit informații privind prelucrarea datelor personale proprii.

b) In cazul in care credeți că prelucrarea datelor personale nu respectă protecția datelor dvs. personale și contravine reglementărilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, puteți cere explicații, puteți solicita inlăturarea situației astfel apărute și, mai ales, puteți cere corectarea, completarea, ștergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.

c) De asemenea, aveți dreptul oricand să adresați solicitarea dvs. serviciului Clienti sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

d) Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricand doriți. Dacă vă retrageți acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi șterse sau anonimizate; aceste măsuri nu afectează insă datele personale necesare pentru ca Cadomag să-și poată indeplini obligațiile legale (de ex. executarea comenzilor deja preluate) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. Eliminarea datelor personale are loc și atunci cand acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau in cazul in care stocarea datelor dvs. este inadmisibilă, din alte motive prevăzute de legislație.

 

Dacă aveți orice fel de intrebări, comentarii și cereri cu privire la aceste Principii, contactați-ne la adresa sau la linia de servicii clienți enumerate in subsolul acestor Principii – sau prin poștă electronică.

Contact: Cadomag Media s.r.l.,

str. Theodor Sperantia nr. 100,

030937 Sector 3

Bucuresti

Serviciul clienți: 0734009091 sau contact@cadomag.ro

Va puteti adresa in scris, responsabilului cu protectia datelor, la adresa de e-mail: contact@cadomag.ro

Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping